سیر سیاه برای معده 4

سیر سیاه چیست؟ + خواص، عوارض، کاربرد و تفاوت آن با سیر معمولی ایمنا

پژوهش‌های دیگر نشان می‌دهند ترکیبات موجود در سیر ممکن است خواص ضدویروسی باشد. سیر علاوه بر تقویت سیستم ایمنی ممکن است به ممانعت از ورود ویروس‌ها به سلول‌های میزبان یا تکثیر درون سلول‌ها کمک کند. پژوهشی از سال ۲۰۱۶ نشان می‌دهد عصاره سیر کهنه می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. برای بهره‌برداری بهتر از خواص سیر برای کاهش التهاب معده، می‌توان آن را به رژیم غذایی خود اضافه کرد. اما باید توجه داشت که مصرف زیاد سیر ممکن است به علائمی مانند سوزش معده و سوء هاضمه منجر شود، بنابراین بهتر است مصرف سیر را با مقدار مناسب و با مشورت پزشکان انجام دهید. طی فرایند تهیه سیر سیاه، آلیسین ناپایدار به مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی پایدارتر تبدیل می‌شود.

محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند. در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند. خواص سیر سیاه برای معده چیست؟تحقیقات نشان می‌دهد که سیر سیاه احتمال ابتلا به سرطان معده را کاهش می‌دهد. سیر سیاه به دلیل داشتن رطوبت کمتر نسبت به سیر معمولی دارای اسیدهای آمینه و خواص غذایی بیشتری است و طعم متفاوت و خاصی هم دارد. افراد برای هضم سیر سیاه مشکلی ندارند این در صورتی است که برای هضم سیر معمولی دچار ناراحتی می‌شوند چراکه سیر سیاه در فرآیند تخمیر نرم شده است. این ماده با کاهش التهاب و تقویت عملکرد سلول‌ها، به سلامت قلب، کبد و مغز کمک کرده و فرآیند پیری سلول‌ها را کند می‌کند.

سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذاهای تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً 40 کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود 15 گرم) دارد. این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله اس-آلیل سیستئین است که در طی فرآیند تخمیر ایجاد می شود و با فواید سلامتی مختلفی مرتبط است. سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک می‌کند. با این حال، سیر سیاه باید مکمل یک رژیم غذایی متعادل و ورزش باشد، زیرا هیچ غذایی به تنهایی نمی‌تواند کاهش وزن را تضمین کند.

این خاصیت باعث می‌شود که مواد غذایی سریع‌تر و مؤثرتر هضم شوند و احساس سنگینی و ناراحتی پس از غذا خوردن کاهش یابد. طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است. اما خوردن سیر سیاه باعث کاهش فشار خون می شود و بنابراین افرادی که به طور عاید فشار خون پایینی دارند بهتر است همراه با خوراکی آن را مصرف کنند و یعد از خوردن آن دو لیوان آب مصرف کنید. خواص سیر سیاه برای پوست به دلیل آنتی اکسیدان های موجود در آن است که به مقابله با رادیکال‌ های آزاد شده در بدن پرداخته و از آثار مخرب آن جلوگیری می نماید. برخی عرق نعنا یا برگ تازه نعنا را برای درمان رفلاکس معده مفید می‌دانند. با وجودی که نعناع به تنهایی برای رفع برخی مشکلات گوارشی و بهبود هضم غذا مفید است، اما در برخی از افراد مصرف آن ممکن است باعث بدتر شدن رفلاکس شود.

امروز در این مطلب از سایت آلامتو به خواص سیر سیاه برای بهبود و درمان بسیاری از بیماری ها پرداخته ایم. هم شیر و هم بادام جزو ترکیباتی بسیار مفید برای بهبود گوارش هستند و برخی داده‌ها تایید می‌کند که می‌توان آنها را به عنوان درمان خانگی رفلاکس معده هم مصرف کرد. مصرف بادام به تنهایی یا مصرف شیر بادام به افرادی که سوزش سر دل دارند توصیه می‌شود.

اما نحوه صحیح مصرف آن چیست؟ آیا مصرف بیش از حد سیر سیاه عوارض جانبی دارد؟. این سیر برای لاغری بسیار مفید است و چربی‌های رسوب کرده در رگ‌ها و عروق بدن را از بین می‌برد به همین دلیل خطر سکته قلبی را به شدت کاهش می‌دهد. اگر می‌خواهید که چربی‌های مضر خون شما کاهش پیدا کند و التهاب و درد مفاصل خود را بهبود ببخشید توصیه می‌شود از سیر سیاه استفاده کنید. این ماده با تحریک آنزیم‌های کبدی، فرآیند حذف سموم از بدن را تسریع می‌کند. علاوه بر این، سیر سیاه می‌تواند از تجمع چربی در کبد جلوگیری کند و خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی (NAFLD) را کاهش دهد.


سیر سیاه لاغری دکتر بیز
سیر سیاه لاغر کننده است
سیر سیاه لاکچری
سیر سیاه لاغری چیست
سیر سیاه مدیا
سیر سیاه مال کجاست
سیر سیاه مو
سیر سیاه محصول کدام کشور است
سیر سیاه مشهد
سیر سیاه مضرات