همه چیز درباره برنامه گنج یابی با موبایل
همه چیز درباره برنامه گنج یابی با موبایل
بیان از راه بهدر شدن به واسطهٔ جذابیت بالای چیزی. به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، در ۶ دی ۱۴۰۰ سیدمحمود حسینی پور در نشستی با متخصصین حوزه منوریل با اظهار این که منوریل تاثیر زیادی در تسهیل ترافیک استان دارد ، افزود : برای وارد شدن این پروژه به فاز اجرایی نیاز است که یک شرکت بین المللی مجری در این حوزه باحضور در مازندران، جنبه های مختلف این طرح را بررسی و پایش کند. تنکابن (تلفظⓘ) یا شَهسَوار یکی از شهرهای استان مازندران در شمال ایران است. که در اسامی مکانهای زیادی در شمال کشور وجود دارد. باتوجه به آثار مکشوفه از قبیل وجود یک ایوان آجر فرش با تزئینات بی نظیر گچبری از نوع برهشته در دیوارهای راهرو که از بی نظیرترین نمونههای گچبری در قرون ۸-۶ ه. سفالینه ها از نوع آبی سفید است. باتوجه به آثار مکشوفه از قبیل وجود یک ایوان آجر فرش با تزئینات بی نظیر گچبری از نوع برهشته در دیوارهای راهرو که از بی نظیرترین نمونههای گچبری در قرون ۸-۶ ه.
کریمآباد «بالاشهر» تنکابن است و جذابیتهای مختلفی دارد؛ مثلا در ورودی همین بخش ساحل، ساختمان تاریخی با قدمت پهلوی وجود دارد که به «باغ آلمانی» مشهور است؛ البته این بنا مالک خصوصی دارد و هنوز به چرخه گردشگری افزوده نشده است؛ اما بهقدری تأثیرگذار بوده که کافه ساحلی ورودی منطقه، «کافهباغ آلمانی» نامیده شده است. تنکابن در زمان قاجار مرکز منطقه محال ثلاث بود که در دوران پهلوی به نام شهسوار (به معنای شوالیه) معروف شد و بعد از انقلاب اسلامی، دوباره نام تنکابن را برایش نام گذاری نمودند.اولین قدم برای تأسیس شهرداری در این شهر به 98 سال پیش برمیگردد؛ وقتی ادارهای برای انجام امورات مردم منطقه دایر کردند و سپس در 1314 رسما شهرداری تنکابن متولد شد.اکنون هنوز هم بر سردر اصلی ساختمان تاریخی دوطبقه شهرداری تنکابن تابلویی با این عنوان و تاریخ نصب است و نشان میدهد ازجمله اولین شهرداریهای کشور می باشد. این محله جزئی از محلهٔ گازران بوده و با توسعهٔ شهر و گسترش محلهٔ گازران از آن جدا شده و به نام حسنآباد خوانده شدهاست. در سال ۵۹۰ قمری که استندار هزاراسف بن شهرنوش اسپهبد رویان که ضد اردشیر بن حسن شورید و با فرقهٔ اسماعیلیه داخل اتحاد شد سرزمین بین سختسر تا ملاط را به این فرقه داد، چندی بعد استندار شهرآگیم بن نماور بیستون اسپهبد رویان با ملوک گیلان وارد نبرد شد ولی پس از جنگهای عدیده از شکست خورد و منطقه تنکابن را به گیلان واگذار کرد و از این تاریخ تنکابن از قلمرو طبرستان و رویان خارج و ضمیمه دیلمستان گردید و دیلم خاصه خوانده شد.
و مرکز آن «تنکابن» بود که در دورهٔ صفویان به نام فیض هم خوانده میشد ولی قبل از الحاق از رویان به دیلمستان، تمام این منطقه با نام تَنکابن شناخته میشد. محققین تپوریها را از بومیهای مازندران و نواحی آن از زمان قبل از آمدن آریانها به ایران میدانند. محققان تپوریها را از بومیهای مازندران و نواحی آن از زمان قبل از آمدن آریانها به ایران میدانند. از لحاظ گاهنگاری با توجه به قرار گرفتن در خارج از حصار دوره صفویه و مصالح به کار رفته، رونق و شکوفایی این بنا را میتوان به دوره قبل از صفویه نسبت داد. تیرداد اشکانی دومین پادشاه اشکانی اسرم هیرکانیا و کومس و کنارههای جنوبی دریای مازندران که ممکلت اقوام تپوری بود را به تصرف خود درآورد و پایتخت خود را به شهر سلوکی صد دروازه در ناحیه کومس انتقال داد. خاندان علم از اواخر سلطنت شاه سلطان حسین در ناحیه جنوب خراسان یا قهستان قدرت یافتند. در سال بعد احداث راهآهن تهران- حرم شاه عبدالعظیم، و پس از آن جلفا-تبریز آغاز شد. پس معلوم شد که اول کسی که بنیاد کوره رویان نهاد منوچهر بود. است. اینست مبدأ عمارت رویان که بطریق ایجاز نبشته شد و العلم عند الله. شناخته شد. پس از انقلاب ۵۷ نام منطقه یعنی تنکابن را بر روی خود شهر شهسوار هم گذاشتند.
این شهر مرکز فرمانداری ویژه تنکابن میباشد و از محصولات مهم شهر نیز میتوان به انواع مرکبات، برنج، چای و گیاهان زینتی اشاره کرد و به همین دلیل این شهر به پایتخت مرکبات ایران مشهور است. از جمله محلههای این شهرستان را میتوان خرمآباد، چناربن، خوبانرزگاه، سلیمانآباد، زنگیشاه محله، کریم آباد، ولی آباد، نعمتآباد، سیاورز، تلاتری، گراکو، گلیجان، پسکلایه بزرگ و کوچک، رودکی، شیلات، لشگرک، لشتو، شیرود، زوار، جاده سه هزار، دوهزار، تمشکل، بلده، بلوار شیرودی، قلعه گردن، ساحل طلایی، خیابان کشاورز، خیابان فردوسی شرقی و فردوسی غربی اشاره کرد. میتوان اشاره نمود که طبق شواهد باستانشناسی و ساختار زمینشناسی و توپوگرافی شهرستان اسفراین چنین به نظر میرسد روش تأمین آبِ، آبانبارهای این شهر از دو روش آب سطحی (رودخانه بیدواز) و قنوات بودهاست. در حال حاضر بیشتر اهالی استان مازندران این شهر را با نام شهسوار میشناسند. پیرسقا یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان چاراویماق جنوب غربی بخش مرکزی شهرستان چاراویماق واقع شدهاست.این روستا ۱۷۱ نفر جمعیت دارد. و به زبان طبری استان کوه را گویند. یکی از این گلها دویستمین گل او در لا لیگا بود که او را در جایگاه هشتمین و جوانترین بازیکنی قرار داد که این تعداد گل را در لا لیگا به ثمر رساندند.
اینجا
این سایت
این لینک
منبع
سایت
سایت منبع
لینک منبع
این سایت
اینجا
این سایت